O meni

Dobrodošli na moj blog!

Ciao ljudiću!

Ja sam Iva, 31-godišnjakinja magistra nutricionizma koja je vječito bosa na zemlji. 

Ovaj sam blog započela jer sam htjela povezati svoje dvije ljubavi, kuhanje i fotografiju, sa svojom strukom. A i mislim da je pametno imati na jednom mjestu sve črčkarijame o namirnicama i (ne)uspjelim receptima koje uvijek negdje zagubim. 

Kako svi mi rastemo iz dana u dan tako sam i ja kroz ovu svoju malu avanturu naučila puno novih stvari i dobila puno novih interesa pa je ovaj blog jednom nogom krenuo u malo drugačijem smjeru – u smjeru održive svakodnevnice! Danas moj blog spaja moje tri ljubavi, kuhanje, fotografiju i održivi način života, sa mojom strukom. I imam osjećaj kao da je sada cijeli krug zatvoren. 

Nadam se da ćete podijeliti dio putovanja samnom i naučiti nešto novo, što onog stručnog dijela, što onog meni još uvijek amaterskog. 

No… Upadajte! Ja stavljam u prvu i krećem. Biip biiip!

Izjava o odricanju od odgovornosti

Recepte sama osmišljavam (ponekad inspirirana tuđim kreacijama), fotografiram i pišem. Sve činjenice, informacije i mišljenja u vezi namirnica i hrane moje su mišljenje te se temelje na mojem dosadašnjem znanju i iskustvu. Uvijek se trudim sve informacije koje dijelim bazirati na znanstvenim istraživanjima i provjerenim podacima.

Ukoliko imate upite, bilo u vezi recepata ili s nutricionističkog aspekta, slobodno me kontaktirajte na dole navedene adrese.

Uvjeti korištenja

Sav sadržaj na ovoj stranici, uključujući i tekstove i fotografije, je moje vlasništvo. Njegovo preuzimanje, kopiranje ili korištenje na bilo koji drugi način nije dopušteno bez moje prethodne suglasnosti.

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno me kontaktirajte kroz kontakt formu ili na e-mail ivafinderle@gmail.com.