jesen na pjatu.

Nakon ljetnog šarenila jesen je preko noći poprimila sve nijanse narančaste boje. Vani polako okreće na buru, a u četiri zida sve se grije – od kauča preko pećnice do tanjura.

Stiglo nam je ono godišnje doba gdje se najjače čuje šuškanje lišća pod nogama i žamor kapljica kiše na prozoru. Tada uranjamo u jedan drugi svijet, hvatamo novi ritam koji je totalna suprotnost kaotičnom ljetu. U jesen opet ubacujemo u prvu i privikavamo se uživati u malo sporijim popodnevima.

Sada kada je vani i zadnja malena knjižica serije “Priče o godišnjim dobima” i moja popodneva će malo usporiti. Ili…Poznavajući sebe, realno, neće. 😊

Ja još uvijek ne mogu vjerovati da sam ovaj projekt izvela do kraja! Na proljeće mi se to činila kao odlična ideja i znala sam da ću napraviti za svako godišnje doba, ali sada kada je zapravo gotova i zadnja knjižica došlo mi je ono.. Waaau!!

Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što ih listate, što vam se sviđaju i što isprobavate recepte. Prehrana ne bi trebala biti komplicirani čimbenik u životu, a konzumacijom lokalne i sezonske hrane uvelike si olakšavamo cijelu tu priču. Nadam se da sam vam kroz ove četiri knjižice malo približila sezonske namirnice (iako ih ima još jaaakooo puno) i da sam vam dala par ideja što s njima spremati.

Ako želite možete podržati moj rad tako da me vodite na #CafelićKrozGodišnjaDoba preko Ko-fi platforme.
Ko-fi je platforma na kojoj možete podržati male kreatore tako da ih “počastite (virtualnom) kavom”. Puštam vam maleni botun pa ako se nekome ide na kavu… 😉

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Hvala vam za svaki cafelić! ❤

Iiii za kraj… Pod dekicom vam predstavljam…

Jesen.

Naslovna "Jesen na pjatu"

Nadam se da ste uživali u ovoj malenoj seriji knjižica posvećenoj sezonskim namirnicama i receptima! Ja znam da ja jesam..

A ako još niste upoznati s mojom malenom serijom “Priče o godišnjim dobima”, puštam vam linkove pa možete škicnuti.

ljeto na pjatu.
proljeće na pjatu.
zima na pjatu.

Ako pripremiš nešto iz knjižica ili upotrijebiš neki trik slobodno me tagiraj s @ivafi_healthylittletooth na Instagramu ili s @HealthyLittleTooth na Facebooku, a možeš dodati i hešteg #PričeOGodišnjimDobima #JesenNaPjatu (za jesenske recepte) da te ja lako nađem! 😉

Slobodno mi pošalji poruku ili mi se javi preko društvenih mreža! Uvijek sam sretna kada te čujem!

Iii iii.. Ako ne želiš propustiti neke nove avanture koje mi se već duže vrijeme motaju o glavi (da, da, nove knjižice s novim temama), pretplati se na newsletter. Puštam kućicu!

Siii juuu!